Založ si blog

Aká farba na vlasy sa Vám hodí?

Buďte in s novou farbou vlasov
Vlasy sú neoddeliteľnou súčasťou našich životov. Sú znakom krásy, pre niektorých symbolizujú rebéliu, pre iných nové trendy. Ako sú na tom vaše vlasy?

Vo vlasoch sa ukrývala Samsonova sila, po vlasoch Zlatovlásky sa princ dostal do vysokej veže, a to je len zlomok príbehov, v ktorých hrali vlasy dôležitú úlohu. Samozrejme, vlasy slúžia najmä ako ozdoba, a ak sa o túto ozdobu dobre staráme, výsledok stojí za to.

Viete, aká farba vám pristane?
Farbenie vlasov je pre mnohé ženy doslova rituálom. Nečudo, veď práve farba na vlasy dokáže doslova divy. Nielen že prekryje šedivé vlasy, ktoré vôbec nemusia byť problémom. Dokáže vniesť nový nádych do účesu a dodať vám potrebné sebavedomie.

  • Hnedá – pristane takmer každej z nás. Ak túžite po tmavšom odtieni, prefarbujte si vlasy postupne. Začnite najskôr s hnedými pramienkami, aby pre vás náhla zmena farby nebola príliš veľkým šokom.

Čo na to pokožka? Hnedé vlasy vyniknú rovnako k tmavej, ako aj svetlejšej pokožke. Blondínkam najviac pristanú orieškovohnedé, alebo nugátové odtiene a ryšavým skôr sýte gaštanovohnedé tóny. Veľmi pôvabne pôsobí nevinný look snehulienky s alabastrovou pokožkou a vlasmi vo farbe čiernej kávy.

  • Červená – je doslova pastvou pre oči. Ak rady vzbudzujete pozornosť, je pre vás červená farba vlasov tou správnou voľbou.

Komu pristane?Červené odtiene sú vhodnejšie pre mladšie ženy. Pri výbere červených odtieňov mysliete na farbu očí. Svetlomodré oči vyniknú so žiarivou červenou, zelené oči s teplou hrdzavou.

  • Blond – nikdy nevyjde z módy. Toto leto budete najviac trendy v béžovej blond alebo champange blond. Pozor ale při odfarbovaní. Vlasy farbite postupne, po odtieňoch.

Hodí sa…
Ak ste bola blonďavá ako dieťa, disponujete tým správnym tónom pleti pre blond vlasy. Avšak pozor na nedokonalosti – blond farba poukazuje na začervenania a nedokonalosti pleti.
K svetlej pokožke najviac pristanú studené, popolavé blond odtiene. K olivovej a do hneda sfarbenej pleti perfektne idú teplé odtiene ako medová, zlatá, či karamelová.

Sama, alebo kaderník?
Ak plánujete vlasy odfarbovať o niekoľko odtieňov, potom to nechajte radšej na kaderníka. Sama doma si vlasy poľahky zafarbíte známou farbou, ktorú používate už dlhšie. Na experimentovanie je lepšie zveriť sa do rúk odborníka. Vyvarujete sa tak zbytočným nežiaducim výsledkom.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 9160x
Priemerná čítanosť článkov: 9160x

Autor blogu

Kategórie

Archív